YuMOVE ADVANCE for Dogs

Ainutlaatuinen tukivalmiste koirien nivelille eläinlääkäreiden valikoimiin

Koiralle, joka tarvitsee eläinlääkärin hoitoa ja neuvoja pitkälle edenneiden nivel- ja liikuntavaivojen vuoksi.

 • Tukee kehon omaa tulehdusta lieventävää toimintaa
 • Lieventää nivelten jäykkyyttä
 • Tukee nivelrakennetta
 • Edistää liikkuvuutta

Tuote on uudistunut
Siirry uuteen tuotteeseen

Tarvitsetko apua? Soita 040 7396 856
tai e-mail info@podunk.fi

Suurin osa koirista, joilla on nivelvaivoja, jotka kävelevät omistajan jäljessä tai joilla on vaikeuksia nousta ylös makuulta, hyötyy tavallisesta YuMOVEsta. Jos on epäily koiran nivelten suuremmista haasteista  ja alla olevat lisäkysymykset vahvistavat sitä, YuMOVE ADVANCE for Dogs on luultavasti tarpeen.

5 kysymystä, jotka kertovat YuMOVE ADVANCE for Dogsin tarpeesta:

 • Onko koirasi eläinlääkärin seurannassa nivelvaivojen vuoksi?
 • Onko eläinlääkärisi suositellut nivelvalmistetta nivelten hoidon suunnitelman lisäksi?
 • Onko koirallasi ollut käytössä YuMOVE, joka ei enää auta tarpeeksi?
 • Joutuuko koira ponnistelemaan päivittäisestä lenkistä selviytyäkseen?
 • Onko koirasi ikääntynyt tai onko sillä jatkuvia liikkumisvaikeuksia?

Nämä ovat merkkejä siitä, että koirasi nivelet tarvitsevat YuMOVE ADVANCE for Dogsin tukea. 

YuMOVE ADVANCE for Dogs tukee koiran niveliä

YuMOVE ADVANCE for Dogs sisältää kaikkein hienolaatuisimpia aktiivisia ainesosia ja se on kehitetty eläinlääkärin tiivistä seurantaa tarvitseville koirille. Ainutlaatuisia aineosia ovat meidän VitaEase™ vihersimpukkamme, koirien glukosamiini ja nopeasti toimiva hyaluronihappo, joka saavuttaa nivelet 2 tunnissa nauttimisesta.

YuMOVE ADVANCE for Dogs on turvallinen ja luonnollinen, sekä erittäin maistuva, joten se on helppo antaa koiralle. Se vaikuttaa kolmella eri tavalla.

 • EHKÄISEE NIVELTEN JÄYKKYYTTÄ

  YuMOVE ADVANCE for Dogs sisältää tehokkainta mahdollista vihersimpukkaa (Perna canaliculus), joka ehkäisee nivelten jäykkyyttä. Meidän VitaEaseTM vihersimpukkamme sisältää kolmea omega 3 -rasvahappoa: monista kalaöljyistä saatavia EPA – ja DHA – sekä vain meidän VitaEaseTM vihersimpukastamme saatavaa ETA -rasvahappoa. Omega 3 -rasvahapot tukevat kehon omaa tulehdusta lieventävää toimintaa.

  VitaEaseTM vihersimpukka 
  Vain Lintbellsin valmisteet sisältävät ainutlaatuista VitaEaseTM vihersimpukkaa. Se on YuMOVE tuoteperheen yksi pääraaka-aine. VitaEaseTM vihersimpukkamme kerätään Uuden-Seelannin erityisen huolellisesti valituista lahdista. Tämän vihersimpukan kasvuolosuhteet ovat erityisen hyvät ja se kylmävakuumipuristetaan. Siten YuMOVE ADVANCE for Dogs sisältää huomattavasti korkeamman omega 3 EFA -rasvahappopitoisuuden, 4 kertaa korkeamman, kuin tavallinen vihersimpukka.

  Ihanteellinen eläinlääkäreiden valikoimiin
  Olemme sitoutuneet kumppanuuteen eläinlääkäreiden kanssa ja tuemme eläinlääkäreitä jatkuvasti.

  EHKÄISEE NIVELTEN JÄYKKYYTTÄ
 • TUKEE NIVELRAKENNETTA

  YuMOVE ADVANCE for Dogsin glukosamiini HCI ja kondroitiinisulfaatti ovat erittäin puhtaita. Useimmissa valmisteissa on vain yksi kondroitiinisulfaatin lähde, joko nauta tai meren kondroitiinisulfaatti. YuMOVE ADVANCE for Dogs sisältää VitaEaseTM vihersimpukan nivelrakennetta tukevia kondroitiini 4 – ja 6 -sulfaatteja. Nämä nivelruston rakennusaineet turvaavat nivelrakenteen. N-asetyyli-D-glukosamiini on pääasiallinen nivelten sidekudoksen rakennusaine. Se on glykosamiiniglykaanin (GAG) muodostumisen esiaste nivelessä ja se muodostaa ydinosan hyaluronihapon rakenteesta. N-asetyyli-D-glukosamiini tukee nivelnesteen muodostumista. Mangaani on tarpeellinen glykosamiiniglykaanin ja kollageenin muodostumisen osa. Mangaanin puute johtaa siihen, etteivät kollageenikuidut ristilinkity, mikä heikentää suuresti kuitujen vetolujuutta.

  TUKEE NIVELRAKENNETTA
 • EDISTÄÄ LIIKKUVUUTTA

  Hyaluronihappo 
  Nivelnesteen päärakennusaine. Hyaluronihappoa muodostuu normaalisti sisäisesti glykosamiiniglukaanin esiasteesta. Balogh et al 3 viimeisin tutkimus osoittaa sisäisesti nautitun tietynlaisen hyaluronihapon vaikuttavan kehon avainalueisiin, kuten niveliin ja nikamiin, 2 tunnin kuluessa nauttimisesta.

  C- ja E-vitamiinit 
  C- ja E-vitamiinit ovat liikunnan aikana muodostuvia vapaita radikaaleja tuhoavia antioksidantteja. YuMOVE ADVANCE for Dogs sisältää myös suolistoa ja imeytymistä tukevia lisättyjä beetaglukaaneita.

  EDISTÄÄ LIIKKUVUUTTA

Jos koira syö YuMOVE ADVANCE for Dogsia ensimmäistä kertaa, suosittelemme ensimmäisten 4-6 viikon ajaksi tupla-annosta.

Erittäin hyvä maku helpottaa tablettien antamista koiralle.

YuMOVE ADVANCE for Dogs on saatavilla 60 ja 120 tabletin pakkauksissa 

YuMOVE ADVANCE for Dogs on edullinen valmiste, joten laajalla asiakaskunnalla on mahdollisuus saada luotettava nivelvalmiste eläinlääkäriltään.

Vuorokausiannos
Pienet koirat
(Alle 15kg)
1 tabletti
Keskikokoiset koirat
(16-30kg)
2 tablettia
Suuret koirat
(31-45kg)
3 tablettia
Hyvin suuret koirat
(Yli 45kg)
4 tablettia

YuMOVE ADVANCE for Dog sisältää

 • Di kalsium fosfaatti
 • Glukosamiini HCI
 • Vihersimpukkajauhe
 • Hiivalisät
 • N-asetyyli-D-glukosamiini
 • Magnesiumstearaatti
 • Hyaluronihappo

Kysyttävää?

Kuulemme mielellämme ihmisten lemmikeistä ja autamme missä voimme. Jos sinulla on kysyttävää YuMOVE ADVANCE for Dogsista, ota yhteyttä.
Tavoitat meidät numerosta 040 7396856 tai info@podunk.fi – palaamme asiaan mahdollisimman pian.