YuMEGA Dog

Tärkeät ihon ja turkin omega -rasvahapot

YuMEGA Dog on erittäin laadukas ihon ja turkin luonnollinen omega 3 – ja 6 -rasvahappolisä. Tämä toimiva koostumus on ihanteellinen koirille, joilla on runsasta karvanlähtöä. Rasvahapot kosteuttavat kuivaa ihoa ja kohentavat turkin kuntoa – tuloksia voi odottaa 3-6 viikossa.

 • Nopeuttaa turkin kasvua ja kohentaa kuntoa
 • Kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa
 • Vähentää liiallista karvanlähtöä
 • Kasvattajien ja eläinlääkäreiden suosittelema
 • Toimii 3-6 viikossa

Tuote uudistunut
Siirry uuteen tuotteeseen

Tarvitsetko apua? Soita 040 7396 856
tai e-mail info@podunk.fi

4 merkkiä koiran kuivan ihon rasvahappojen tarpeesta

 • Onko koiralla runsasta karvanlähtöä?
 • Onko turkki ohut tai onko siinä kaljuja kohtia?
 • Onko koiralla kuiva, hilseilevä iho?
 • Tarvitseeko turkki tukea hyvinvointiin?

Edellä mainitut ovat merkkejä ihon ja turkin lisäravinteiden tarpeesta. Lisäravinteet auttavat koiraa näyttämään hyvältä ja tuntemaan olonsa hyväksi. Mitä YuMEGA Dog on ja miten se toimii?

Lyhyesti: Koira tarvitsee omega 3 – ja 6 -rasvahappoja terveen ihon ja turkin ylläpitoon. Koirien ruoissa on tärkeitä ainesosia, mutta lisäravinneöljyn oikeat rasvahapot oikeassa suhteessa edistävät ihon ja turkin hyvinvointia. Luonnolliset rasvahapot vähentävät karvanlähtöä, kosteuttavat kuivaa ja hilseilevää ihoa ja kohentavat turkin kuntoa.

Jos tiede kiinnostaa, katsotaanpa asiaa tarkemmin.

 • Vähentää karvanlähtöä

  Runsas määrä pellavansiemenestä saatuja tärkeitä omega 3- rasvahappoja tukee ja vahvistaa koiran turkin karvatuppia. Kun karvatuppi voi hyvin, karva pysyy kiinni pidempään. Tämä kohentaa turkin kuntoa ja vähentää karvanlähtöä.

  Vähentää karvanlähtöä
 • Täydentää ihoa

  Koiran iho uudistuu jatkuvasti aivan kuten ihmisen iho. Jos tämä luonnollinen prosessi ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, ihon terveys vaarantuu. Huolellisesti valitut rohtopurasruohon omega 6 -rasvahapot edistävät ihon luonnollista uudistumisprosessia ja pehmentävät ihoa. Tämä tukee koiran ihon uudistumista ja kohentaa sekä ihon kuntoa että turkin kasvua.

  Täydentää ihoa
 • Parantaa ihon läpäisyestettä

  Kuiva iho vaikuttaa koiriin samoin kuin ihmiseen. Jos ihon kosteussulusta ei pidetä hyvää huolta, eikä sitä täydennetä säännöllisesti, iho kuivuu ja hilseilee. Koira ei voi käyttää kosteusvoidetta. YuMEGA Dogin runsas määrä tärkeitä omega -rasvahappoja, linolihappoja, auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteussulkua.

  Parantaa ihon läpäisyestettä
 • Auttaa tuhoamaan vapaita radikaaleja

  YuMEGA Dogin sisältämä luonnollinen, luonnollisista kasvilähteistä saatu antioksidantti E-vitamiini tuhoaa vapaita radikaaleja ja tukee ihon puolustusjärjestelmää.

  Auttaa tuhoamaan vapaita radikaaleja

YuMEGA Dog on ainutlaatuinen

Me Lintbellsillä valitsemme YuMEGA Dogin valmistukseen parhaat luonnolliset kasvilähteet, pellavansiemenet ja rohtopurasruohon siemenet, joista erottelemme öljyt hellävaraisella  kylmäpuristusmenetelmällä. On kuin tuottaisimme parhainta neitsytoliiviöljyä – pullotamme öljyn välittömästi säilyttääksemme tuoreuden. Sen jälkeen lisäämme luonnollisten kasvilähteiden E-vitamiinin vapaiden radikaalien tuhoamiseksi ja öljyn laadun ylläpitämiseksi. Emme käytä mitään kemikaaleja puristuksessa tai käsittelyssä. Näin öljyt säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa ja ne ovat todella tehokkaita.

Vuorokausiannos Kuika monta päivää pullollinen riittää?
250ml 500ml
Pienet koirat
(Alle 10kg)
2.5ml 100 200
Keskikokoiset koirat
(11-20kg)
5 – 7.5ml 34 – 50 67 – 100
Suuret koirat
(21-30kg)
7.5 – 10ml 25 – 34 50 – 67
Hyvin suuret koirat
(Yli 30kg)
10 – 15ml 17 – 25 34 – 50

YuMEGA Dogin käyttö

Mikäli koira käyttää YUMEGA Dog -öljyä ensimmäistä kertaa, annetaan koiran vatsan tottua öljyyn käyttämällä ensimmäisen viikon ajan puolikasta annosta. Sen jälkeen voi siirtyä täyteen vuorokausiannokseen.

YuMEGA Dog sisältää

 • Pellavansiemen
 • Rohtopurasruoho
 • E-vitamiini

Kysyttävää?

Kuulemme mielellämme ihmisten lemmikeistä ja autamme missä voimme. Jos sinulla on kysyttävää YuMEGA Dogista, ota yhteyttä.
Tavoitat meidät numerosta 040 7396856 tai info@podunk.fi – palaamme asiaan mahdollisimman pian.