YuMEGA Cat

Kissan ihon ja turkin keskeiset omega -rasvahapot

YuMEGA Cat sisältää erittäin laadukkaita, luonnollisia, keskeisiä omega 3 -ja 6 -rasvahappoja ja E-vitamiinia. Erityisesti kissoille kehitetty YuMEGA Cat auttaa kissan iho-ongelmissa ja tuo lisäkiiltoa kissan turkkiin vain 3-6 viikossa.

 • Korostaa kissan turkin luonnollista kiiltoa ja kauneutta
 • Ravitsee kissan kuivaa ja hilseilevää ihoa
 • Vähentää kissan karvanlähtöä
 • Auttaa ylläpitämään kissan ihon luonnollista kosteussulkua
 • Kasvattajien ja eläinlääkäreiden suosittelema

Varasto loppu

Tarvitsetko apua? Soita 040 7396 856
tai e-mail info@podunk.fi

5 syytä YuMEGA Catin antamiseen kissalle

 • Peseekö ja nyhtääkö kissa turkkiaan liikaa?
 • Onko kissan turkki ohut ja onko siinä kaljuuntuvia läikkiä?
 • Onko kissalla taipumus kuivaan, hilseilevään ihoon?
 • Raapiiko kissa itseään jatkuvasti säännöllisestä loishäädöstä huolimatta?
 • Oksentaako kissa paljon karvapalloja?

YuMEGA Cat vaikuttaa kissan ihoon

Lyhyesti: Kissa tarvitsee omega 3 – ja 6 -rasvahappoja terveen ihon ja turkin ylläpitoon. Kissanruoissa on tärkeitä ainesosia, mutta lisäravinneöljyn oikeat rasvahapot oikeassa suhteessa edistävät ihon ja turkin hyvinvointia. Luonnolliset rasvahapot vähentävät kissan liiallista karvojen nuolemistarvetta ja palauttavat turkin luonnollisen kauneuden.

Katsotaanpa tarkemmin YuMEGA Catia ja sen erityisiä ainesosia, jotka auttavat kissan iho-ongelmissa.

 • Hyödynnä omega -rasvahappojen vahvuus

  YuMEGA Cat on ainutlaatuinen yhdistelmä kehäkukan, auringonkukan ja norjalaisen lohen omega 3 – ja 6 -rasvahappoja, jotka edistävät kissan ihon ja turkin hyvinvointia ja vähentävät karvanlähtöä.

  Hyödynnä omega -rasvahappojen vahvuus
 • Parantaa ihon kosteusestettä

  Kuiva iho vaikuttaa kissaan samoin kuin ihmiseen. Jos ihon kosteussulusta ei pidetä hyvää huolta, eikä sitä täydennetä säännöllisesti, iho kuivuu ja hilseilee. Kissa ei voi käyttää kosteusvoidetta. YuMEGA Catin sisältämä suuri määrä tärkeitä omega 6 -rasvahappoja, linolihappoja, auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteussulkua.

  Parantaa ihon kosteusestettä
 • Täydentää kuivaa, hilseilevää ihoa

  Valmisteemme sisältää helokin erityisiä omega 6 -rasvahappoja, jotka ravitsevat ja uudistavat kissan ihoa. Luonnollisista kasvilähteistä lisätty E-vitamiini tuhoaa vapaita radikaaleja ja tukee kissan ihon puolustusjärjestelmää.

  Täydentää kuivaa, hilseilevää ihoa

YuMEGA Cat on ainutlaatuinen

Omega 3 – ja 6 -rasvahapoista puhuttaessa valmistusmenetelmällä on suuri merkitys. Käyttämällä luonnollisia, uusiutuvia ainesosia mahdollistamme sen, että YuMEGA Cat on ympäristöystävällinen, sekä hyvä kissalle.

YuMEGA Catin rasvahapot saamme auringonkukan ja helokin siemenistä. Laadun säilyttämiseksi kylmäpuristamme ja pullotamme rasvahapot nopeasti samoin kuin parhaimpien oliiviöljyjen laatu säilytetään. Laatuvaatimuksemme ovat niin korkeat, että hylkäämme usein ihmisten lisäravinteisiin menevät rasvahapot. Näin takaamme, että kissa saa parhaimmat mahdolliset lisäravinteet.

Öljy sisältää 100% lohta, ilman lisäaineita. Lohiöljymme saamme Norjan vuonojen lohista. Lohet kalastetaan vuonosta ja valmistetaan öljyksi alle tunnissa, joten tämä lohiöljy on laadukkainta saatavilla olevaa lohiöljyä.

YUMOVE-DOG-IMAGE2

 

Olemme todella ylpeitä YuMEGA sarjastamme ja sen vaikutuksista kissan ihon ja turkin haasteisiin.

Vuorokausiannos Montako päivää pullo riittää?
50ml
Noin 4-5kg kissa 1 ml 50

Helppo annostella

Tämän maistuvan öljyn voi lisätä joko kissan ruokaan tai antaa sellaisenaan vaikkapa kulhosta.

YuMEGA Catin käyttö  

On tärkeää antaa kissalle aikaa tottua uuteen asiaan sen ruoassa. Ensimmäisen viikon ajan voi antaa vain muutaman tipan öljyä ja siirtyä sen jälkeen suositeltuun vuorokausiannokseen.

Hyviä vinkkejä

Kehitimme YuMEGA Cat -öljyn maistuvaksi öljyksi. Mikäli lemmikkisi on nirso, tiputa muutama tippa öljyä kissan tassulle. Se nuolee öljyn pestessään itseään ja saa näin päivittäisen annoksensa öljyä.

Tämä on helppo tapa pitää kissan turkki mahdollisimman hyvässä kunnossa.

YuMEGA Cat sisältää

 • Helokkiöljy
 • Lohiöljy
 • Auringonkukka
 • E-vitamiini

Kysyttävää? 

Kuulemme mielellämme ihmisten lemmikeistä ja autamme missä voimme. Jos sinulla on kysyttävää YuMEGA Catsista, ota yhteyttä.
Tavoitat meidät numerosta 040 7396856 tai info@podunk.fi – palaamme asiaan mahdollisimman pian.