Tietoja meistä

<php the_title();?>

Silminnähtävää elämäniloa kirsusta hännänpäähän 

Riemukasta hännän heilutusta. Täydellisiä turkkeja ja leikkisiä syöksyjä. Näkyvää hyvinvointia kirsusta hännänpäähän. Elämänlaatua ja parempi ravitsemus iästä riippumatta. Lemmikki on silminnähden täynnä elämää – siihen me täällä Lintbellsillä tähtäämme.

Autamme lemmikkejä olemaan elämäniloisia 

Kuulemme mielellämme siitä, mitä lemmikkisi elämässä on meneillään. Autamme missä voimme, oli kyseessä jo ikänsä tiedostava veteraani-ikäinen paras ystävä, nopeasti kasvava koiran- tai kissanpentu tai hevonen, jolla on kutiseva iho tai lisätukea tarvitseva työkoira. Päämäärämme on vaikuttaa niin monen koiran, kissan ja hevosen elämänlaatuun kuin mahdollista.

Toimii niin arkielämässä kuin eläinlääkärin vastaanotollakin 

Tiede ja rakkaus on kaiken sen takana, mitä me Lintbellsillä teemme. Raaka-aineet ovat aina parasta laatua, reseptit ovat testattuja ja toimivia ja etsimme aina uusia keinoja kehittyä. Ainutlaatuinen sitoutumisemme tukee sinun elämäsi tärkeää osa, lemmikkiäsi ja auttaa sitä näyttämään paremmalta ja voimaan paremmin. Sitoutuminen tarkoittaa sitä, että kaikilla tuotteillamme on “näe ero-takuu”.

Artikkelit osiosta voit lukea muun muassa tyytyväisten asiakkaittemme kommentteja koirien ja kissojen kokemuksista.

Hiukan Lintbellsistä     

Lintbells on valmistanut premiumluokan luonnollisia lisäravinteita vuodesta 2006. Silloin John Davies ja John Howie jakoivat yhteisen intohimonsa: eron, jonka laadukas lisäravinne saa aikaan lemmikin elämässä. Vaikka olemme kasvaneet paljon sen jälkeen, pääkonttorimme on yhä Hitchinissä, Hertfordshiressä ja kaikki tuotteemme valmistetaan Iso-Britanniassa.

Tuoteperheemme alkoi YuMEGAsta, meidän alati suositusta terveen ihon ja turkin keskeisiä rasvahappoja sisältävästä öljylisästämme. Olemme kasvaneet johtavaksi, toimivia ja laadukkaita tuotteita kehittäväksi, parantelevaksi ja valmistavaksi asiantuntijaksi.

Jokainen uusi tuote saa alkunsa tarpeesta. Meidän nivelvelmisteemme sai alkunsa Charliesta, John Daviesin rakkaasta suklaanruskeasta labradorinnoutajasta. Charlie kokeili kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot ja oli silti jäykkä. Päätimme luoda jotakin parempaa ja YuMOVE, Iso-Britannian nivelvalmisteiden numero yksi, oli syntynyt. Nykyään uudet lisäravinteet ja tuotteet saavat alkunsa asiakkaiden tarpeesta. Älä epäröi jakaa ideoitasi!

Me täällä Lintbellsillä olemme ystävällisiä ja eläinrakkaita – niin valmistajat Iso-Britanniassa, heidän varasto- ja toimistotyöntekijänsä kuin mekin täällä Suomessa. Me täällä Podunk Oy:ssä Lintbellsin Suomen maahantuojana teemme työtämme suurella sydämellä. Meistä on ihanaa keskustella asiakkaittemme ja potentiaalisten asiakkaittemme kanssa heidän lemmikeistään ja omista kokemuksistamme. Älä epäröi ottaa yhteyttä, yritämme parhaamme löytääksemme keinon tukea lemmikkisi hyvinvointia.

Tavoitat meidät numerosta 0407396856 tai sähköpostitse info@podunk.fi

Älä unohda kuvia! On ihanaa tavata lemmikkisi, sähköisesti tai henkilökohtaisesti.