Glennierkkari erikoistarjous -25%

Lintbellsin YuMEGA Itchy Dog on Iso-Britannian numero 1 omega-öljy. Suomeen Lintbellsin tuotteet löysivät tiensä Podunkin westiekasvatustouhujen myötä. YuMEGA Itchy Dog kosteuttaa ja ravitsee kuivaa, hilseilevää ja kutisevaa ihoa, ehkäisee ihon punotusta ja kohentaa turkin kuntoa. YuMEGA Itchy dog sisältää sekä omega 3 että 6 rasvahappoja, joten siitä koira saa sekä turkille että iholle tärkeät omega-rasvahapot.

Laadukas, toimiva Lintbells-tuoteperhe sisältää useita erilaisia koirien hyvinvointia tukevia tuotteita. Jokaisen koiran tarve on yksilöllinen ja usein toimivin kokonaisuus löytyy yhdistämällä useita eri valmisteita. Lintbells on varmistanut tuotteidensa yhteensopivuuden ja toimivan tuotteiden yhdistelemisen mahdollisuuden. YuMEGA Dog sopii koiralle kuin koiralle, YuMEGA Show Dog ja YuMEGA Boost on puolestaan kehitetty näyttelykoirille. YuMOVE Dog antaa tukea ikääntyvän koiran nivelille, kun taas YuMOVE Active Dog tukee nuoren koiran kehittyviä niveliä. Vatsavaivat saa kuriin YuDIGEST Dogilla tai haasteellisemmissa tapauksissa YuDIGEST Plus for Dogsilla. Koiran eroahdistukseen, levottomuuteen, pelokkuuteen ja arkuuteen saa tukea YuCALM Dogista. Pennuille ja emälle on oma valmisteensa YUM Puppy ja toipumiseen ja palautumiseen on kehitetty YUM Energy. Silmien, korvien, hampaiden ja ihon puhdistukseen ja hoitoon on kehitetty luonnollinen, hopeaa sisältävä tuotesarja YuCARE.

Glennien erikoisnäyttelyn kunniaksi tarjoamme glenneille oman huikean erikoistarjouksensa. Saat hyödynnettyä tämän -25% erikoisalennuksen koodilla glennierkkari2017 verkkokaupassamme. Voit tutustua tuotteisiin ja tehdä ja maksaa ostoksen verkkokaupassamme ja Mari Venho toimittaa tilaamasi tuotteet sinulle glennien erikoisnäyttelyyn Ruovedelle 22.-23.7.